المقادير
كيلو فراخ بانية
بصلتين
خل وليمون
2 بيضة زيت للقلى
بقسماط مفرى
ملح فلفل بهارات توابل
الطريقة
.تبلى فراخ البانية بالبصل المفرى والملح والفلفل والبهارات جيدا
.ضعى الخل على الفراخ المتبلة واتركيها لمدة ساعتين
.هاتى قطعة قطعة من الفراخ وضعى عليها البقسماط المفرى وثم البيض المضروب
.اقلى هذة القطع فى الزيت واخفضى النار (النار تكون هادئة حتى تستوى الفراخ )
.بمجرد وصولها للون الذهبى الرائع انزعيها من على النار
قدمى احلى فراخ بانية مع مكرونة او بطاطس محمرة